Argument

Reiau acest proiect – a câta dată, oare?!- început în 1998 și continuat în diverse forme, cu renunțări și reveniri.

De ce revin?

Pentru că este un proiect drag sufletului meu, o amintire nostalgică a anilor ’90-2000, când începusem să scriu cod html și să construiesc una din primele pagini cu profil religios din țară. Era vorba de fapt despre un subdomeniu găzduit gratuit, pe unde s-a găsit, până când am reușit să-i ”ofer” un domeniu.

Revin încercând să-l reconstruiesc, adăugându-i textele mai veche, îndrăznind să cred că, de această dată, voi avea mai mult răgaz pentru această pagină decât pentru Facebook.

Această pagină de web a fost asociată, în timp, cu Parohia Vadu Sorești – acolo unde am activat din 1993, până în 2014 și cu Parohia Aliceni, acolo unde activez în prezent. Multe din articolele, gândurile și însemnările consemnate în ORTOSOFIA sunt legate de activitatea în cele două parohii. Altă parte sunt legate de activitatea de profesor de religie la școlile Vadu Sorești, Colegiul Național Bogdan Petriceicu Hașdeu Buzău, Liceul Pedagogic Spiru C Haret Buzău (actualmente – Colegiul Național Pedagogic Spiru C Haret Buzău)

Tot ceea ce am scris îmi aparține și este scris cu bună-credință, având ca scop principal promovarea valorilor religioase, în special, dar și a celor spirituale și culturale, în general. Acolo unde m-am inspirat din anumite surse am folosit semnele citării sau am indicat sursa de inspirație. Unele articole sunt reacții îndreptățite din punct de vedere religios moral, parte a misunii mele, iar textele comentate și combătute sunt evidente a fi înțelese drept material de dezbatere.

Disclaimer:

Vizitând pagina ortosofia.ro trebuie să înțelegeți că intrați într-un spațiu de cultură și spiritualitate religioasă, drept pentru care este obligatoriu să înțelegeți că nu aveți dreptul să vă erijați în judecători ai semenilor voștri pentru ca de aici să extrageți atitudini sau poziții care să aducă vătămare celorlalți. Amintiți-vă permanent că Dumnezeu este iubire!

Diferențele de opinie nu înseamnă condamnarea vreunei persoane, chiar dacă nu suntem de acord cu opiniile pe care aceasta le promovează!

Pamfletul, atunci când este cazul, va fi folosit cu discernământ, spre tratarea moravurilor, nu spre batjocută!

Acest articol a fost publicat în argument și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.